Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 06:30

Лишнянська ЗОШ І - ІІІ ступенів

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 5 » "The World's Largest Lesson" (Найбільший Урок у Світі)
10:46
"The World's Largest Lesson" (Найбільший Урок у Світі)

Учні та вчителі Лишнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до акції"The World's Largest Lesson" (Найбільший Урок у Світі) , що проходив  з 28 вересня по 04 жовтня цього року у різних країнах світу. Проект присвячений інформуванню дітей та широкої громадськості про Цілі сталого розвитку ООН, які визначать 17 основних напрямів розвитку людства до 2030 року.

 

    Тренери школи громадянської участі «Агенти змін», представники волонтерів ООН та Юнісеф Клюзко К. і Кравченко Ю, які стали добрими друзями та порадниками нашої школи, 29 вересня 2015 року провели такий урок для учнів Лишнянської школи.

   Глобальні цілі сталого розвитку об’єднали навколо себе не тільки старшокласників, а й зацікавили учнів молодших класів. Не залишилися байдужими і вчителі школи. На уроці були присутні: директор школи Шевчук О.В., вчитель англійської мови Кромбет Т.І., вчителі початкових класів Лозовенко Т.С. та Цюра Л.А.

   Урок був проведений з використанням сучасних технологій. Наші педагоги зуміли  чітко і продумано організувати урок. Діти та вчителі об’єдналися в групи та дали відповідь на питання «Які найбільші проблеми людства існують у світі?».Було цікаво працювати на рівні з дітьми, вражали думки  учасників щодо екологічної ситуації, вирішення проблеми голоду, безробіття, подолання бідності та питання миру і справедливості.  Завдяки професіоналізму наших наставників та щирості і відкритості дітей, наше заняття вийшло насиченим, інформаційним, ефективним. Найголовнішим було те, що  наша інтегрована група  усвідомила важливість такого заходу – не можна залишатись осторонь глобальних проблем людства, так як вони стосуються кожного з нас. Як писав Сер Кен Робінсон «У нас є лише наша планета. Нам більше немає куди їхати. Проте, якщо ми правильно використовуватимемо свій творчий потенціал , нам і не треба буде нікуди їхати. Якщо ми піклуватимемося про планету й один про одного, ми матимемо все необхідне тут»

                                                                                         Вчитель початкових класів

                                                                                         Лишнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

                                                                                         Лозовенко Т.С.

Переглядів: 430 | Додав: Nina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Copyright MyCorp © 2024